Sienna X Spray tan

Cuijk | Boxmeer | Nijmegen | Uden

Sienna X, Sienna X Cuijk, spray tan, spray tan Cuijk, tanningstudio Cuijk

Sienna X Spray Tan

Er goed en gezond uitzien, dat is toch allemaal wat we willen?

Of het nu is voor een feestje, een gala, bruiloft, op vakantie of zomaar. Met de professionele Sienna X spray-tan in combinatie met de mooi en egaal bronzende en verzorgende producten van Sienna X bezorgen wij je het gehele jaar door dat fantastische zomerse gevoel.

Hoe werkt een Spray- Tan?

De spray tanning reactie is vergelijkbaar met hoe een appel bruin wordt wanneer je er een hap van neemt. Het is een oxidatieproces (van dode huidcellen). Je kunt kiezen uit bronzing liquids met verschillende DHA percentages welke de uiteindelijke de kleur bepalen. De liquid reageert met de bovenste laag van de huid en duurt slechts 5- 7 dagen. In die tijd verlies je langzaam de dode huidcellen en vervaagt de kleur. De producten zijn natuurlijk, parabenenvrij en niet op dieren getest! Ook de geur is heerlijk zomers en ruikt naar kokos, appel, citroengras, cacaoboter enz..

Om de kleur langer te blijven behouden en onderhouden, kun je bij Beauty & Wellnesscare Luna de verzorgende producten van Sienna X aanschaffen voor thuisgebruik.

Spray tan full body

35,00

Spray tan gelaat, hals en decolleté

15,00

Spray tan bovenlichaam

22,50

Spray tan benen

22,50