content image
This phantom sticky

Permanente make-up

content image

Permanente Make-Up

Moniques Beauty Design:

Beauty & Wellnesscare Luna werkt samen met Moniques Beauty Design.
Moniques Beauty Design is een keer per 6 weken aanwezig bij ons in de salon.
Informeer voor de datums via info@beautyandwellnesscareluna.nl

Moniques Beauty Design aanwezig bij Beauty & Wellnesscare Luna op; 

  • 4 Juni 
  • 2 Juli 

Maak tijdig je afspraak want VOL=VOL!!!
 

Wat is permanente make-up?
Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Wat je ook doet, je permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaar je dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?
Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat je er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Vakmanschap
Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft ben je bij Monique als gediplomeerd specialiste aan het juiste adres. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Monique's werkzaamheden zijn daarom ook GGD goedgekeurd, als ook onze salonruimtes. Mede hierdoor kan je ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij ons volledig veilig is.

Werkwijze
Er wordt eerst de vorm van de wenkbrauwen/eyeliner/lipliner bepaald. Dit gebeurt door eerst voor te tekenen, daarna wordt samen met de klant de kleur bepaald. Elke klant dient een toestemmingsformulier in te vullen omtrent de gezondheid. Dit is conform de eisen van de GGD. De 2e behandeldatum wordt met je afgesproken. Contra indicties voor PMU zijn:

  • hemofilie
  • bloedziekte
  • diabetes
  • hartproblemen

Je ontvangt een nazorgformulier en creme die je ongeveer 7 dagen regelmatig aanbrengt zodat het pigment goed zal hechten in de huid. Bij eyeliners dien je je lenzen 24 uur van te voren uit te doen.

content image

*Touch up, voor vase klanten die binnen 14 mnd. een opfrisbehandeling ondergaan.

Alle prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling en eventueel een laatste check up binnen 6 wkn. m.u.v.de TOUCH UP behandelingen.

De TOUCH UP is alleen geldig voor permanente make up die in onze salon is gezet en moet plaats vinden binnen 14 mnd.na de laatste behandeling.

Na 14 mnd. betalen alleen vaste klanten de eerste totaalprijs minus 20%

Eyeliners onder Touch Up

Touch Up behandeling binnen 14 mnd na de laatste behandeling

90,00

Eyeliners boven en onder Touch Up

Touch Up behandeling binnen 14 mnd na de laatste behandeling

145,00

Lippen lipliner

Eerste behandeling incl 1 nabehandeling binnen 6 weken

235,00

Lippen Full lips

Eerste behandeling incl 1 nabehandeling binnen 6 weken

340,00

Lippen lipliners Touch Up

Touch Up behandeling binnen 14 mnd na de laatste behandeling

100,00

Lippen Full lips Touch Up

Touch Up behandeling binnen 14 mnd na de laatste behandeling

145,00
content image

Voor meer informatie;

www.moniquesbeautydesign.nl

 

(tekst en foto's; eigendom van Moniques Beauty Design)

 
 
 

Moniques Beauty Design geeft permanente make-up behandelingen aan klanten uit de weide omgeving; gemeente Cuijk, gemeente Boxmeer, gemeente Gennep, gemeente Venray, gemeente Sint Anthonis, gemeente Mill, gemeente Uden, gemeente Grave, gemeente Nijmegen, gemeente Arnhem, gemeente Malden...