content image

Over ons

Mijn naam is Eva van Kollenburg. Ik ben met mijn salon gevestigd aan de Lavendel te Cuijk naast de Jumbo. In 2009 heb ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste succesvol afgerond.

Daarnaast heb ik mijn kennis uitgebreid met de opleiding Allround Nagelstyliste en Visagie.

Ook specialisaties zoals Microdermabrasie, Mesotherapie, Spot-away, ADO Natural Herbal Peeling, Universal Contour Wrap, Spray-tan en Huidverzorging bij kanker behoren tot de mogelijkheden.

 

Beauty &Wellnesscare Luna staat voor vakmansschap, kwaliteit en hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. We zijn daarom ook ANBOS geregistreerd. En GGD goedgekeurd en gecertificeerd.

content image
content image

Hallo Mijn naam is Jessie Janssen. 

Mijn hobby is inmiddels uitgegroeid tot mijn beroep. Zo ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialist, pedicure en gecertificeerd allround nagelstylist, visagist en gespecialiseerd in verschillende massage technieken. 

Daarbij vind ik het essentieel dat iedereen naar wens en belangen word geholpen. 

Door mijn vaardigheden, kennis, motivatie en bovenal plezier in mijn werk heb ik de titel als salon manager ontvangen. 

Beauty & Wellnesscare Luna is een stagebedrijf wat officieel is erkend door het SBB.

Wij leiden graag vakmensen op. Dit omdat de jeugd de toekomst is en we het onzettend leuk vinden om onze passie en kennis voor het vak te kunnen delen. Op dit moment begeleiden we 2 specialistes in opleiding;

  • Eva is voor het gehele schooljaar, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur onze stagiaire. Ze is tweede jaars leerling van de opleiding schoonheidsspecialiste aan de Gilde Opleiding in Venlo.
  • Helma is voor het gehele schooljaar, op woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur onze stagiaire. Ze is tweede jaars leerling van de opleiding schoonheidsspecialiste aan het ROC in Nijmegen.
  • Iris is voor het gehele schooljaar, op dinsdag van 9.00 uur tot 17.00 uur onze stagiaire. Ze is eerste jaars leerling van de opleiding schoonheidsspecialiste aan de Gilde Opleiding in Venlo.
  • Janneke is tot mei, de hele week onze stagiaire. Ze is derde jaars leerling van de opleiding Marketing en Communicatie op het Roc in Nijmegen. 
content image