content image

Over ons

content image

Mijn naam is Eva van Kollenburg. Ik ben met mijn salon gevestigd in het Gezondheidscentrum te Cuijk. In 2009 heb ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste succesvol afgerond.

Daarnaast heb ik mijn kennis uitgebreid met de opleiding Allround Nagelstyliste en Visagie.

Ook specialisaties zoals Microdermabrasie, Mesotherapie, Spot-away, ADO Natural Herbal Peeling, Universal Contour Wrap, Spray-tan en Huidverzorging bij kanker behoren tot de mogelijkheden.

 

Beauty &Wellnesscare Luna staat voor vakmansschap, kwaliteit en hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. We zijn daarom ook ANBOS geregistreerd. En GGD goedgekeurd en gecertificeerd.

content image

Beauty & Wellnesscare is officieel leerbedrijf via het SBB voor schoonheidsspecialistes in opleiding.

Op dit moment begeleiden we 3 specialistes in opleiding.

Jessie is tweede jaars specialiste in opleiding via het ROC in Nijmegen. Zij is ook allround gecertificeerd nagelstyliste. Met als specialisatie nagelreparatie en nagelbijtechniek. Jessie is aanwezig op woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor het gehele schooljaar 2017-2018. Zij geeft gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, hand en nagelbehandelingen, hand, voet- en beenmassages.

Eva is eerste jaars specialiste in opleiding via de Gilde opleiding in Venlo. Zij is aanwezig op dinsdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor het gehele schooljaar 2017-2018.

Romy is eerste jaars specialiste in opleiding via de Gilde opleiding in Venlo. Zij is aanwezig op vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor het gehele schooljaar 2017-2018.