content image

Nieuws& acties

Masterclass Sweet Control- krijg grip op suiker en zoet!

Dagelijks eten we véél te veel suiker en zoetigheid. Óok zonder dat we het zelf in de gate hebben. Ik krijg vaak de vraag WAT is nou juist? Want we zien door de bomen het bos niet meer. Moet je suiker helemaal uit je eetpatroon bannen? En zijn natuurlijke suikers beter dan geraffineerde suikers? Tijdens mijn Masterclass Sweet Control geef ik je antwoord.

Ik neem je mee lang de hoofdlijnen van suiker en zoet. Daarna kun je zelf aan de slag en heb je de HANDVATEN om het goed aan te pakken en een eetpatroon te ontwikkelen waar je de rest van je leven mee vooruit kan. De informatie tijdens deze workshop is wetenschappelijk onderbouwd en VRIJ van overdrijving en hypes. Dat is óók wel eens fijn.

De Masterclass:
Wordt gegeven door Kathelijn van Dongen. Dé coach voor vrouwen op het gebied van voeding, leefstijl, mindset en hormonen. Vindt plaats op vrijdag 15 februari om 10.30 uur bij Beauty& Wellnesscare Luna. De kosten zijn €19,50 inclusief thee én het boek Sweet Control van Meijke van Herwijnen (twv €10,00). Er is plek voor maximaal 8 deelnemers: VOL IS VOL!

Nieuwe behandeling!

Wij hebben nu een nieuwe behandeling! De Tyro uitgebreide Zen gelaatsbehandeling+ uitgebreide rug massage (±120 minuten) Voor €85,00!

Wat houdt deze behandeling in?
Een intensieve reiniging, enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen of verven, anti-age masker met decolleté pakking, hand of voetmassage, uitgebreide massage van gelaat, hals en decolleté, serum, anti-age oog, dag of nachtverzorging, uitgebreide rug, nek en schouder massage.

Geef een glimlach cadeau!

Beauty & Wellnesscare Luna geeft verwenmomenten CADEAU!
Als deelnemende schoonheidssalon stellen we 10 verwenmomenten beschikbaar in de maand februari.
Vrouwen met kanker kunnen zich direct aanmelden via de actiewebsite. Je vindt Beauty & Wellnesscare Luna en de andere deelnemende schoonheidsspecialisten op de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl
Weet of ken je iemand met kanker? Geef haar dan een glimlach cadeau!

Wilt u ook fit en stralend het nieuwe jaar in? De Universal Contour Wrap Classic Elite behandeling, in combinatie met het Chrysalis apparaat, gaat weer een stap verder dan de Classic Wrap behandeling. Het combineert het huidverstevigingseffect van de originele behandeling nu met spierverstrakking in slechts één eenvoudige behandeling.

De Universal contour wrap Elite, een kuur van 4 behandelingen is nu bij ons in de maand januari van €358,= voor €328,=!

Nu in de maanden januari en februari een leuke actie voor de koude winterdagen: de Tyro uitgebreide gelaatsbehandeling& paraffine handpakking voor zijdezachte handen! Nu van €64,50 voor €57,50!

I.v.m prijsverhogingen van grondstoffen, producten, energie enz is Beauty & Wellnescare Luna genoodzaakt om de prijzen van de behandelingen te verhogen. De nieuwe tarieven zullen ingaan per 1 januari 2019 en zullen spoedig op de website worden geplaatst.

I.v.m vakantie zijn we gesloten van 15 augustus t/m 25 augustus!
I.v.m vakantie is Beauty & Wellnesscare Luna gesloten t/m 30 juli ☀️
Anderhalf jaar geleden zijn we begonnen bij het Gezondheidscentrum Cuijk met 1 salonruimte. 3 maanden later kregen we er een 2e salonruimte bij. Afgelopen donderdag hebben we de sleutel gekregen van onze 3e ruimte. Deze gaan we gebruiken voor alle hand en nagelbehandelingen en als balieruimte. Aankomende week gaan we beginnen met klussen. Ben jij benieuwd hoe het gaat worden? Blijf ons dan volgen op social media! Deze week zijn we druk bezig om de ruimte gebruiksklaar te maken.

Per september 2016 zijn onze openingstijden gewijzigd. Zie website.

Alle behandelingen en/ of verkoop van producten en cadeaubonnen zijn op afspraak. Dit om alle rust en ontspanning te garanderen tijdens de behandelingen.