Masterclass Sweet Control- krijg grip op suiker en zoet!

Masterclass Sweet Control- krijg grip op suiker en zoet!

Masterclass Sweet Control- krijg grip op suiker en zoet!

Dagelijks eten we véél te veel suiker en zoetigheid. Óok zonder dat we het zelf in de gate hebben. Ik krijg vaak de vraag WAT is nou juist? Want we zien door de bomen het bos niet meer. Moet je suiker helemaal uit je eetpatroon bannen? En zijn natuurlijke suikers beter dan geraffineerde suikers? Tijdens mijn Masterclass Sweet Control geef ik je antwoord.

Ik neem je mee lang de hoofdlijnen van suiker en zoet. Daarna kun je zelf aan de slag en heb je de HANDVATEN om het goed aan te pakken en een eetpatroon te ontwikkelen waar je de rest van je leven mee vooruit kan. De informatie tijdens deze workshop is wetenschappelijk onderbouwd en VRIJ van overdrijving en hypes. Dat is óók wel eens fijn.

De Masterclass:
Wordt gegeven door Kathelijn van Dongen. Dé coach voor vrouwen op het gebied van voeding, leefstijl, mindset en hormonen. Vindt plaats op vrijdag 15 februari om 10.30 uur bij Beauty& Wellnesscare Luna. De kosten zijn €19,50 inclusief thee én het boek Sweet Control van Meijke van Herwijnen (twv €10,00). Er is plek voor maximaal 8 deelnemers: VOL IS VOL!