Huidverzorging bij mensen met kanker

Cuijk | Doetinchem | Boxmeer | Nijmegen | Uden

Huidverzorging bij mensen met kanker

 

Beauty & Wellnesscare Luna is een salon in Cuijk en Doetinchem die gespecialiseerd is in de specifieke verzorging van de huid tijdens en na de behandeling van ziekte. Door haar medische achtergrond, jarenlange samenwerking met de stichting Look Good, Feel Better en de training via de branchevereniging Anbos heeft Eva veel ervaring opgedaan over de huid die te lijden heeft door ziekte bijv. kanker.

Uw uiterlijk is op moment van ziek zijn bijv. kanker waarschijnlijk anders als gevolg van de behandelingen en medicatie. Misschien vraagt u zich zelf wel eens af hoe u uw huid het beste kunt verzorgen of welke make-up u het beste kunt gebruiken? Uw huid wordt weer gevoed en gehydrateerd d.m.v een op uw huid aangepaste behandeling. Ook kunnen wij u advies geven op het gebied van make-up. Bijv. hoe teken ik een wenkbrauw als ik geen wenkbrauw-haartjes meer heb?

Ook kan een paraffinepakking een uitkomst bieden bij neuropathie ten gevolge van chemokuren. De pakking zorgt ervoor dat de doorbloeding van uw handen wordt gestimuleerd. Uw handen voelen heerlijk zacht aan en de huid is goed gevoed. Dit kan wondjes en infecties voorkomen. Voor een goede voetverzorging werken we samen met een medisch pedicure.

Graag wil Beauty & Wellnesscare Luna in Cuijk en Doetinchem u hierbij helpen. Wij geven u praktische tips en adviezen in een ontspannen en rustige sfeer.

Voor informatie of een afspraak kunt u altijd bellen of mailen.

Wij geven advies en verzorgen de huid en handen bij clienten met kanker uit de weide omgeving. Zoals; 

Cuijk, Vianen, Beers, St Agatha, Katwijk, Linden, Oeffelt, Boxmeer, Uden, Nijmegen enz.

60 minuten behandeling

Milde reiniging, zachte milde peeling, serum, aangepast masker, uitgebreide gelaat hals en decolleté massage. Behandeling gericht op het voeden van de kwetbare huid t.g.v de chemotherapie en medicatie.

59,50

Paraffinebad voor handen en voeten

Deze behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van neuropathie t.g.v. de chemotherapie.

18,50

Make-up advies

Advies voor meer kleur, tekenen van wenkbrauwen

19,50