Healthcoach NatuurlijkbijKaat

content image

Kathelijn van Dongen is healthcoach van Natuurlijk Bij Kaat. Zij is gezondheid-, hormonen- en leefstijl deskundige. Met regelmaat is zij bij ons aanwezig om jou vrijblijvend kennis te laten maken met haar werkwijze en om jou tips te geven om jouw lichaam sterker en krachtiger te maken.

Wie is Kathelijn?
Kathelijn heeft vanaf haar puberteit gestoeid met de eetstoornis BED; Binge Eating Disorder. Eetbuien tot je niet meer kan. Dit resulteerde in 20 kilo overgewicht. Door het ziekbed, en overlijden van haar moeder (2011) zag zij dat ze op deze manier nooit oud zou worden en zij gezonder gaan leven. Met als resultaat een gezond gewicht en een fit lichaam. Door haar persoonlijke ervaring en opleidingen over voeding en leefstijl inspireert zij nu andere vrouwen naar een blijvend gezonde leefstijl.


Wat doet zij?
Voorafgaand aan een traject (groep of 1 op 1) gaat er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan vooraf. Waarin we jouw persoonlijke doelen gaan stellen, erachter komen of we een klik hebben en we samen kijken welk traject het beste bij jou past. Kathelijn werkt altijd erg persoonlijk, niemand is hetzelfde.

Nieuwsgierig of Kathelijn jou kan helpen naar een sterk en krachtig lichaam, een gezonde leefstijl en een prettig leven zonder hormoongeralateerde klachten?

 

Workshop; Varen op je hormoonkompas dinsdagavond 2 oktober om 19.00 uur; 

“Ik eet gezond, slaap goed, beweeg voldoende en drink volop water. Waarom voel ik me toch vaak zo beroerd?” Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. De reden dat veel vrouwen zich niet vitaal voelen, hangt bijna altijd samen met hun hormoonbalans. Als onze hormonen uit balans zijn dan gaat er vroeg of laat ergens iets mis en liggen klachten op de loer. Maar hoe weet je of jouw hormonen uit balans zijn?
1. Je hebt onbeheersbare eetbuien
2. Je kunt moeilijk gewicht verliezen
3. Je hebt last van stemmingswisselingen
4. Je voelt je opgefokt en opgebrand tegelijkertijd
5. Je hebt een lager libido dan ooit
Voorkomen overgangsklachten
“Als je nu je hormonen in balans brengt, heb je straks veel minder en misschien wel minimaal last van de overgang”, zeg ik wel eens tegen vrouwen van rond de 40 die ik coach. Wat ik daarmee bedoel is dat het als vrouw goed is om zo vroeg mogelijk aandacht te hebben voor het in balans brengen en houden van je hormoonhuishouding. Tijdens de overgang zullen namelijk onze belangrijkste hormonen oestrogeen en progesteron afnemen, wat gepaard kan gaan met schommelingen en (tijdelijke) disbalansen. Deze disbalansen kunnen in combinatie met andere factoren, zoals het vertragen van je stofwisseling, voor allerlei vervelende (overgangs)klachten zorgen. En dit kun je voorkomen als je nu je leefstijl verbetert.
Veel klachten die bij de overgang horen, kunnen bij vrouwen van alle leeftijden voorkomen. Ik zie dit steeds vaker gebeuren. Hoe eerder je leert hoe je je hormonen een beetje in balans houdt, hoe beter het is. Op deze manier vergroot je de kans om zonder noemenswaardige problemen door de overgang te zeilen.

Daarom nodig ik jou uit op dinsdag 2 oktober bij Beauty & Wellnesscare Luna in Cuijk. Tijdens een 2 uur durende, informatieve workshop ga ik je kennis laten maken met je hormonen en hoe deze zo te beïnvloeden dat je veel meer energie hebt en tegen de tijd dat je zo ver bent, veel minder last hebt van de overgang.

Wat krijg je als je deze investering doet in jouw gezondheid:
*een heerlijk, gezond, welkomstdrankje
*kennis in jouw hormonen en hoe dit positief in te zetten
*het boek ‘de hormoonfactor’ van Ralph Moorman (€17,75)
*onbeperkt koffie/thee tijdens de workshop met een plakje verse ‘hormooncake’
De workshop gaat door bij minimaal 6 personen en er is plek voor maximaal 10 deelnemers.
Dinsdag 2 oktober om 19:00 uur
Kosten €39,50, reserveer je voor 23 september dan krijg je vroegboekkorting!

https://www.natuurlijkbijkaat.nl/…/varen-op-je-hormoonkomp…/

Kijk voor meer informatie op; http://www.natuurlijkbijkaat.nl

Gezonde groet,

Kathelijn van Dongen