content image

Healthcoach NatuurlijkbijKaat

content image

Kathelijn van Dongen is healthcoach van Natuurlijk Bij Kaat. Zij is gezondheid-, hormonen- en leefstijl deskundige. Met regelmaat is zij bij ons aanwezig om jou vrijblijvend kennis te laten maken met haar werkwijze en om jou tips te geven om jouw lichaam sterker en krachtiger te maken.

Wie is Kathelijn?
Kathelijn heeft vanaf haar puberteit gestoeid met de eetstoornis BED; Binge Eating Disorder. Eetbuien tot je niet meer kan. Dit resulteerde in 20 kilo overgewicht. Door het ziekbed, en overlijden van haar moeder (2011) zag zij dat ze op deze manier nooit oud zou worden en zij gezonder gaan leven. Met als resultaat een gezond gewicht en een fit lichaam. Door haar persoonlijke ervaring en opleidingen over voeding en leefstijl inspireert zij nu andere vrouwen naar een blijvend gezonde leefstijl.


Wat doet zij?
Voorafgaand aan een traject (groep of 1 op 1) gaat er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan vooraf. Waarin we jouw persoonlijke doelen gaan stellen, erachter komen of we een klik hebben en we samen kijken welk traject het beste bij jou past. Kathelijn werkt altijd erg persoonlijk, niemand is hetzelfde.

Nieuwsgierig of Kathelijn jou kan helpen naar een sterk en krachtig lichaam, een gezonde leefstijl en een prettig leven zonder hormoongeralateerde klachten?

Workshop; 

  • 15 Februari 

Masterclass Sweet Control- krijg gip op suiker en zoet!

Dagelijks eten we véél te veel suiker en zoetigheid. Óok zonder dat we het zelf in de gaten hebben. Ik krijg vaak de vraag WAT is nou juist? Want we zien door de bomen het bos niet meer. Moet je suiker helemaal uit je eetpatroon bannen? En zijn natuurlijke suikers BETER dan geraffineerde suikers?TIjdens mijn Masterclass Sweet Control geef ik je antwoord. 

Ik neem je mee langs de hoofdlijnen van suiker en zoet. Daarna kun je zelf aan de slag en heb je de HANDVATEN om het goed aan te pakken en een eetpatroon te ontwikkelen waar je de rest van je leven mee vooruit kan. De informatie tijdens deze workshop is wetenschappelijk onderbouwd en VRIJ van overdrijving en hypes. Dat is óók wel eens fijn. 

De Masterclass: 

Wordt gegeven door Kathelijn van Dongen. Dé coach voor vrouwen op het gebied van voeding, leefstijl, mindset en hormonen. Vindt plaats op vrijdag 15 februari om 10.30 uur bij Beauty& welnesscare Luna. De kosten zijn €19,50 inclusief thee en het boek Sweet Control van Meijke van Herwijnen. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers: VOL IS VOL!

Kijk voor meer informatie op www.natuurlijkbijkaat.nl

Gezonde groet,

Kathelijn van Dongen