Healthcoach Natuurlijk bij Kaat

Kathelijn van Dongen is healthcoach van Natuurlijk Bij Kaat. Zij coacht vrouwen op het gebied van voeding, hormonen, leefstijl en mindset. Met regelmaat is zij bij ons aanwezig om jou kennis te laten maken met haar werkwijze en om jou tips te geven om jouw lichaam sterker en krachtiger te maken.


Wie is Kathelijn?
Kathelijn heeft vanaf haar puberteit gestoeid met de eetstoornis BED; Binge Eating Disorder. Eetbuien tot je niet meer kan. Dit resulteerde in 20 kilo overgewicht. Door het ziekbed, en overlijden van haar moeder (2011) zag zij dat ze op deze manier nooit oud zou worden en zij gezonder gaan leven. Met als resultaat een gezond gewicht en een fit lichaam. Door haar persoonlijke ervaring en opleidingen over voeding, mindset en leefstijl inspireert zij nu andere vrouwen naar een blijvend gezonde leefstijl.


Wat doet zij?
Voorafgaand aan een traject gaat er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan vooraf. Waarin jullie samen persoonlijke doelen gaan stellen, erachter komen of jullie een klik hebben en er samen gekeken wordt welk traject het beste bij jou past. Kathelijn werkt altijd erg persoonlijk, niemand is hetzelfde.


Nieuwsgierig of Kathelijn jou kan helpen naar een sterk en krachtig lichaam, een gezonde leefstijl en een prettig leven zonder hormoongeralateerde klachten?

 

Kijk voor meer informatie op www.natuurlijkbijkaat.nl

Gezonde groet,

Kathelijn van Dongen

 

Een afspraak maken kan via;

http://kathelijn@natuurlijkbijkaat.nl of 06-19626961

http://info@beautyandwellnesscareluna.nl of

06-48086594