Ff Relaxen

Ik ben Emery van Donzel, geboren in Nijmegen en woon met mijn gezin sinds 2011 in het pittoreske Cuijk. Naast mijn beroep als inkoper ben ik massagetherapeut, gespecialiseerd in Ayurvedische en andere ontspannende massagevormen.

Een aantal jaren geleden, tijdens mijn reizen naar China, boden mijn zakenpartners mij aan om na werktijd eens mee te gaan naar een massagesalon. Een massage was namelijk “goed voor het herstel van mijn lichaam en geest”, wisten ze. Dat had ik dus nog nooit gedaan...zo’n massage. Die eerste keer heb ik daar een beetje aarzelend mee ingestemd. Eenmaal daar maakte ik kort kennis met de dienstdoende masseur en ging een beetje schuchter op de massagetafel liggen. De anderhalf uur durende behandeling was een echte belevenis en  voelde geen seconde te lang. Als herboren en een heel mooie ervaring rijker ben ik weer naar buiten gestapt. Ik was helemaal om!!

In China en andere Aziatische landen behoort massage tot de cultuur en dagelijkse levensstijl. Mensen laten zich daar zeer regelmatig masseren om te ontspannen, te ontstressen van werk en ter voorkoming van ziektes. Maar ook in onze westerse wereld wordt de positieve werking van massage gelukkig steeds meer onderkend.

Weer terug in Nederland bleef ik dusdanig enthousiast, dat ik had besloten me te bekwamen in het massagevak en ben hiervoor een opleiding gaan volgen. Zo kon ik ook anderen laten ervaren, dat een regelmatig resetmomentje op de massagetafel wonderen doet in deze jachtige maatschappij. En inmiddels ben ik gecertificeerd wellnessmasseur.

In mijn massagepraktijk “ff Relaxen” kun je terecht voor een heerlijk ontspannende massage. Bij een eerste ontmoeting geef ik je uitleg over de mogelijkheden. Onder het genot van een kopje koffie of kruidenthee nemen we samen door welke massage het beste bij jou zou passen. De behandelingen zelf duren 30 tot 120 minuten en verzorg ik in een fraaie ruimte bij schoonheidssalon Beauty & Wellnesscare Luna aan De Lavendel 256 in Cuijk. Ook enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met me op. Daarnaast nodig ik je van harte uit om een afspraak met mij in te plannen voor een ontspannende massage. 

Tot ziens,

Emery

Kijk voor meer informatie op http://www.ffrelaxen.nl

Ayurvedische Marma massage 120 min

85,00

Ayurvedische Marma massage 90 min

65,00

Ayurvedische Marma massage 60 min

45,00

Cuijkse olie massage 90 min

65,00

Cuijkse olie massage 60 min

45,00

Cuijkse olie massage 30 min

25,00

Cuijkse Relax massage (zonder olie) 60 min

45,00

Cuijkse Relax massage (zonder olie) 30 min

25,00

Holistic Pulsing massage 30 min

25,00

Openingstijden;

Woensdag van 19:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 10.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag in de even weeknummers 9.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 10.00 uur tot 21.00 uur

*Let op; ik werk uitsluitend op afspraak!

Een afspraak maken kan via; 

info@ffrelaxen.nl of 06-12967607

http://info@beautyandwellnesscareluna.nl of

06-48086594