Eqology

Eqology

De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie – met jezelf, het lichaam en de omgeving. De producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici. Productontwikkeling en -productie vinden plaats in Noorwegen en in de EU conform GMP-normen (Good Manufacturing Practice). Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op WADA’s “verboden lijst” staan en worden getest op verboden stoffen en goedgekeurd door de Keulenlijst®.

Omega 3 testkit

 

Meten is weten daarom heeft Egology een eenvoudige bloedtest ontwikkelt om zo de verhouding aan vetzuren te meten. Door een simpel bloedmonster (vingerprik) dat geannalyseerd wordt in het Noorse laboratorium.

Op deze manier weet jij en wij altijd wat je beginwaardes zijn en wat de waardes na vier maanden zijn. 

Wij zijn overtuigd van de resultaten die het gebruik van deze visolie, eventueel in combinatie met een supplement zoals collageen, met zich meebrengen. Wil je meer weten hoe wij Eqology kunnen in zetten bij jouw behandelingen?

Neem dan contact op met onvia http://info@beautyandwellnesscareluna.nl of bel ons telefoonnummer 06-48086594. Dan nemen wij z.s.m contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken. 

Voor en Na gebruik van Eqology Omega 3, Vitamin K2 + D3 en Anti AgeCollageen Premium

Eqology Pure Artic Oil

Pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis evat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke citroen, sinaasappel of voor de kinderen bosvruchten.

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de EQ Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. EQ Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.

 

Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven;

 • Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;
 • Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren;
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed;
 • De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie;
 • Toegevoegd polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroensmaak;
 • 100% natuurlijk.

EU Gezondheidsclaims;

 • Goed voor je hart: Dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA draagt bij aan een normale hartfunctie
 • Goed voor je hersenen: Dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij aan een normale hersenfuntie. Zwangere en borstvoedende vrouwen: 200 mg DHA bovenop de dagelijkse inname van 250 mg EPA+DHA draagt bij aan een normale hersenontwikkeling van de foetus/ het kind.
 • Goed voor je zicht: Dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij aan een behoud van normaal zicht. Voor kinderen tot 1 jaar is dat 100 mg DHA
 • Goed voor je immuunsysteem: Dagelijkse inname draagt bij aan het normaal funtioneren van het immuumstysteem.
 • Goed voor bloeddruk: Dagelijkse inname van 2 gr tot max 5 gr DHA+EPA draagt bij aan een behoud van een normale bloeddruk.
 • Goed voor de spierfunctie: Dagelijkse inname draagt bij een een normale spierfunctie.

Eqology Vitaminen K2 + D3

Een anti-agingvitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam dagelijks minstens 180 microgram nodig heeft voor maximale positieve effecten. EQ K2+D3 bevat daarom 200 mcg, en 40 mcg vitamine D3 in iedere dagelijkse dosering in de vorm van 1 capsule.

Wie heeft vitamine K2 nodig?

De onderzoeksresultaten die zijn gepubliceerd in het laatste decennium, wijzen uit dat vitamine K2 in belangrijke mate bijdraagt aan de ontwikkeling van botstructuren tijdens de groei van het lichaam, het behoud van sterke botten tijdens het gewone leven en het verminderden van het risico op osteoporose. Daarnaast is er bewijs dat regelmatige inname van vitamine K2 helpt om de bloedvaten flexibel te houden, met als positief gevolg een verminderd risico op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Eqology Anti Age Collageen Premium

EQ Anti Age Collagen is een baanbrekend collageenproduct met toevoeging van matcha groene thee en duindoorn. EQ Anti Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines.

Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat een collageensupplement:

 • de productie van collageen door de huid stimuleert

 • rimpels ondieper maakt

 • binnen 8 weken zorgt voor een minder droge huid

 • voor mannen en vrouwen