Corona protocol

Aan alle klanten,

Het Corona virus heeft een grote invloed op ons gehele leven. Dat geldt ook voor ons privé, maar vooral voor ons beroep als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en visagiste.

Van onze brancheorganisatie ANBOS i.s.m. het RIVM ontvangen we regelmatig een update over hoe we moeten handelen voor, tijdens en na de behandelingen om het voor jou  maar ook voor ons zo veilig mogelijk te maken. 

 Dit betekent dat een klant alleen de praktijk mag betreden als:

 -hij/zij nu niet ziek is of koorts heeft.

 -hij/zij nu geen gezinsleden/huisgenoten heeft met Corona.

 -hij/zij de handen wast en desinfecteert voordat de praktijk betreden wordt, dit is aanwezig.

-vooraf de behandeling nemen wij een gezondheidscheck af die we van de Anbos hebben gekregen. Als alle vragen met NEE beantwoord worden kunnen we overgaan tot behandelen.

 -eventueel een mondkapje draagt. Dit mondkapje stellen wij evt. ter beschikking en mag je houden.

Voor ons als behandelaar gelden deze regels ook. Een een bril, gelaatscherm en handschoenen is niet verplicht maar is wel een advies. Wel proberen we waar nodig is in de behandeling ons zoveel mogelijk hier aan te houden. Onze behandelstoelen beschermen we met extra wegwerpdoeken die na iedere klant verschoond worden. Omdat het advies van de Anbos is om de klant niet onder een fleecedeken te leggen, en het i.v.m het vele wassen voor ons niet haalbaar is om zoveel fleecedekens aan te schaffen, vragen wij je om zelf je fleecedeken mee te nemen als je dat graag zelf wilt.

 Na elke behandeling werden de behandelstoel, werktafel en instrumenten al gereinigd en gedesinfecteerd. Volgens het Corona protocol moet nu, na elke behandeling, de gehele ruimte en wachtruimte, deurknoppen en het toilet grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden. De desinfectiemiddelen zijn nu ook anders van samenstelling, daar zij nu ook virus dodend moeten zijn. Nadat je de praktijk verlaten hebt moet er minimaal 15 minuten gelucht worden eer de volgende cliënt de wacht-/behandelkamer mag betreden, ongeacht de duur van de gegeven behandeling.

 Dankzij deze maatregelen kunnen we je veilige en verantwoorde zorg bieden, die voldoet aan de eisen die de overheid eraan stelt.

 

Bedankt voor jullie begrip!

Team Beauty & Wellnesscare Luna