Beauty from inside out

Veel mensen hebben de neiging om extra aandacht aan hun uiterlijk te besteden en daarmee onbewust hun binnenkant te vergeten. Gezondheid begint echter van binnen en werkt door naar buiten. Een filosofie waar wij bij Beauty & Wellnesscare Luna "The Health & Lifestyle Salon" al jaren in geloven. We kunnen nog zoveel aan de buitenkant werken met de meest mooie producten in combinatie met geavenceerde behandelingen en of apparatuur, maar als het aan de binnenkant niet goed zit dan is het vaak dweilen met de kraan open. Echte schoonheid komt van binnenuit en om een mooie stralende huid te krijgen. 

Echte schoonheid komt van binnenuit en om een mooie stralende huid te krijgen is het belangrijk goed voor je huid en lichaam te zorgen. Een goede huidverzorging is belangrijk om je huid van de buitenkant te verzorgen. Hiervoor hebben wij gekozen voor het merk TYRO Cosmetics. Maar daarnaast is voeding van essentieel belang om van binnenuit een gezond lichaam en een mooie stralende huid te creëren.

De ingrediënten voor deze uitkomst zijn natuurlijke en hoogwaardige voedingsstoffen die wij lang niet genoeg binnenkrijgen waardoor er van allerlei klachten kunnen ontstaan die uiteenlopen van verschillende soorten huidaandoeningen tot vermoeidheid maar ook een slechtwerkenden spijsvertering, allergieën, gewichtsproblemen, slecht slapen ect ect ect. Klachten en symptomen waar een overgroot deel van de bevolking mee te maken heeft.

Om dit te ondervangen is de balans goede vetzuren de basis van je gezondheid die je terugvindt in het prachtige merk Eqology in een pure en zuivere olie van topkwaliteit die is samengesteld uit de olie van wilde vette vis uit de Noorse wateren , koudgeperste olijfolie en vitamine D3. Een visolie die zorgt voor een evenwichtige balans tussen omega-6 en omega-3. De bouwstenen voor een optimale gezondheid.